Бившата главна редакторка на Hello! Светлана Бондарчук сподели още един

...
Бившата главна редакторка на Hello! Светлана Бондарчук сподели още един
Коментари Харесай

51-г. журналистка се пусна топлес, за да подразни бившия си, че има добър нов съпруг СНИМКИ 18+

Бившата основна редакторка на Hello! Светлана Бондарчук показа още един самоуверен кадър в Instagram. На фотографията тя театралничи, отваряйки ризата си, под която нямаше нищо. 51-годишната русокоска леко прикрива голите си гърди с ръка, а останалото скрива благодарение на Photoshop.



Бившата брачна половинка на режисьора Фьодор Бондарчук добави буйния облик с алено червило, подобаващ лак и дълго колие и отвори чувствено устата си. В текста изпод тя приказва за стартирането на маратон за дами, където ще работи като стилист. Светлана означи, че най-важното е да се отнасяте добре към себе си на всяка възраст.

Публикацията провокира доста спорни страсти измежду клиентите. Мнозина се възхищаваха на фигурата на 51-годишния модел, на която младите девойки могат да завиждат. Други се съгласиха с нейната позиция за себелюбието. Някои обаче упрекнаха някогашната брачна половинка на Бондарчук в корист с ретуш и показаха, че на тази възраст не си коства да се демонстрират толкоз откровени фотоси.



Бившата редакторка обаче откри какво да отговори на критиците. „ Обичам тялото си! И го показвам. И не се опасявам от видеото. И посрамвам фотосите си. А вие? “, отвърна Светлана. Наскоро тя се омъжи още веднъж - за предприемача Сергей Харченко. Съпрузите постоянно споделят щастливи общи фотоси в своите сметки. Преди четири години моделката се разведе с Фьодор Бондарчук след 25 години брак.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР