Бившата гимнастичка и бронзова медалистка от Рио 2016 Християна Тодорова

...
Бившата гимнастичка и бронзова медалистка от Рио 2016 Християна Тодорова
Коментари Харесай

Златно момиче стана лице на София - Европейска столица на спорта


Бившата гимнастичка и бронзова медалистка от Рио 2016 Християна Тодорова беше показана като лицето на самодейност София – Европейска столица на спорта.

Това стана точно на рождения ден на грацията по време на конференция за представянето на самодейността и 75-ата годишнина на НСА. Обявяването на формалният старт на София 2018 е планувано от 18.00 ч. в НДК в събота и кулминационната точка в него ще бъде символичното връчване на знамето за Европейска столица на спорта от президента на АСЕС Европа Джан Франческо Лупатели в ръцете на кмета на София Йорданка Фандъкова.

На сцената тя ще бъде съпроводена от олимпийски първенци и спортни митове, от управата на София 2018, от ръководителите на асоциацията на европейските градове и столици на спорта АСЕС Европа и от представители на европейски столици и градове на спорта.

Християна ще бъде водеща на церемонията и ще бъде изведена на сцената в НДК в събота от своите досегашни съотборнички от ансамбъла и треньорката Ина Ананиева.

Веднага по-късно, тъкмо в 18.15 ч. завесите на голямата сцена ще се вдигнат с цел да стартира величественият театър, квалифициран от креативен екип с началник проф. Кирил Андонов, пом.-ректор на НСА, който през днешния ден разкри, че в него ще вземат участие над 600 души, 500 от които студенти от НСА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР