Бившата депутатка на Възраждане в 47-ото Народно събрание Цвета Галунова,

...
Бившата депутатка на Възраждане в 47-ото Народно събрание Цвета Галунова,
Коментари Харесай

Цвета Галунова: Грижех се за болната си баба, а от Възраждане ме питаха дали обикалям дискотеките

Бившата депутатка на " Възраждане " в 47-ото Народно заседание Цвета Галунова, която след това се появи в листите на Българска социалистическа партия за Велико Търново на последните парламентарни избори, се оплака, че още на втория месец в Народното събрание " нещо се счупило " сред нея и съпартийците ѝ. 

По думите ѝ тя е била упрекната, че е високомерна и се дели от парламентарната си група, защото не участвала на  " вечерните неофициални сбирки " след пленарните съвещания, където депутатите " хапвали и споделяли усещания от миналия ден ".

" Един от моите сътрудници дори изрази съмнение, че обикалям нощните заведения нощем, тъй като заран рано постоянно се усещах доста изморена. Никой от тях не ме пита има ли причина за това, оставиха съжденията си в ръцете на догатките си ", написа Цвета Галунова във Facebook. 

Тя изяснява, че в действителност ѝ се е налагало да се грижи за болната си баба, тъй като татко ѝ проф. Тодор Галунов е бил в болница с тежък COVID-19. Галунова споделя, че водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов я свързал с доктор Атанас Мангъров, който приел Галунов по неотложност. Отцепничката от " Възраждане " благодари на Костадинов и Мангъров, само че написа, че по-късно са се случили " заболели, грозни и нечестни действия ".

" Видях прекомерно доста. За да затворя тази страница напълно, нуждая се да се обърна към към този момент някогашните си сътрудници и да им кажа:  " Благодаря на всеки един от вас за всичко положително, а за всичко останало ви прощавам ", написа Цвета Галунова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР