Бивша на руския президент отдавна го зачеркна и го замени

...
Бивша на руския президент отдавна го зачеркна и го замени
Коментари Харесай

След развода: Бившата жена на Путин му отмъкна половин милиард, замени го с младо лъвче!

Бивша на съветския президент от дълго време го зачерта и го размени с младок. Вече 5 години държи изкъсо с 20-години по младия Артур Очеретни. На този стадий надали им пречи фактът, че Людмила е на 65 години, изключително като се има поради дебелият й портфейл.

Всеизвестно е, че Людмила дълги години поддържаше брачна половинка си, придружаваше го на събития и срещи и пазеше гърба му като орлица, даже когато плъзваха клюки за забежките на съветския президент.

Самата Людмила в никакъв случай не е харесвала да е център на публичното внимание, нито са й били по усета непрекъснатите пътувания и бизнес срещи. И като цяло животът на Путин, методът, по който се облича и държи, постоянно са били за да изпъкне, а не всеки харесва подобен живот.

По нейни думи, с течение на времето работата почнала да лишава прекалено много от времето на брачна половинка й. Оставало е доста малко персонално пространство. Поне такава е версията за пред хората. Другата истина е, че за съветският президент се лепят оперни певици, спортистки и прочие Една от мълвите граничи с истина, откакто журналсти стигнаха до любовницата му Алина Кабаева – някогашна шампионка по художествена гимнастика и майка на дребните му деца.

Сега някогашната брачна половинка на Путин е известна като Людмила Очеретина. Тя се сгоди за повторно и реши да смени известната си фамилия. Жената избра млад мъж, с към 20 години разлика посред им, само че тази разлика очевидно не е спънка влюбените да са щастливи. Съпрузите живеят в цялостна естетика и се обичат. Поне по този начин настояват съветските медии.

Людмила не се нуждае от пари, ръководи бизнес със брачна половинка си и има огромен брой акции и недвижими парцели. Двамата не обичат да са под светлините на прожекторите, не обичат да пътуват. Те прекарват цялото си време надалеч от любопитни очи в Русия.

Известно е, че след привършване на бракоразводния развой с Путин, Людмила се оказа създател на организацията Interiorservice, има компания за недвижими парцели Meridian. Бившата брачна половинка завоюва пари, като отдава чартърен пространствата на Централния районен медицински център на Воздвиженка, чийто началник е актуалният брачен партньор на Людмила, Артур Очеретни.

И макар, че преди 5 години медиите разнасяха мълвата за банкрут на Очеретни, това очевидно не се е случило или най-малко не в такива размери, за каквито тогава говореха таблоидите. По данни на данъчните компанията на Людмила Interiorservice е имало в сметката си още при започване на основаването над 500 млрд рубли. Това навежда съветската преса на мисълта, че е изцяло допустимо крупната сума да е обезщетение за развода й с Путин.

В днешно време, в редките случаи, когато публицистите ненадейно се срещат с Людмила, тя съвършено заобикаля остри въпроси, които биха могли да навредят на младия й брачен партньор. Явно освен парите, а и любовта желае тишина, с цел да продължи по-дълго, написа " ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР