Бивша дългогодишна сътрудничка на български депутат от крайнодесния спектър в

...
Бивша дългогодишна сътрудничка на български депутат от крайнодесния спектър в
Коментари Харесай

Сътрудничка на наш евродепутат е подозирана за връзки с руски служби

Бивша дългогодишна сътрудничка на български народен представител от крайнодесния набор в Европейския парламент е подозирана за съмнителни съветски връзки, заяви EUobserver в обстойно следствие за съветските шпиони в коридорите на Европейски Съюз.

Европейското издание споделя какъв е профилът на 19-те дипломати, изгонени от Брюксел през април за шпионаж в интерес на Русия. Наред с тях обаче са изброени и други случаи със подозрения за рискови съветски връзки, като особено е откроен Европейският парламент, където има депутати с открити пристрастия към Русия. България се загатва във връзка сътрудничката на наш евродепутат, чието име се пази в редакцията на EUobserver, съобщи.

Според информацията, дамата трансформира името си и кандидатства за стаж по европейски стратегии и основани в Брюксел медии. Професионалната й биография включва работа в Колежа на Европа в Брюж, където се образоват доста бъдещи европейски чиновници. Давала е и уроци по йога в зелено брюкселско предградие, където живеят доста европейски служители. " Профилът й издава, че тя е взаимозависимост с съветските служби ", оповестява пред EUobserver източник от западна работа.

В момента България има двама депутати, които дават отговор на упоменатия крайнодесен профил - Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, и двамата представители на Вътрешна македонска революционна организация и участващи в групата на Европейските консерватори и реформисти в Екологичен потенциал. На страницата на Ангел Джамбазки са изброени 13 сътрудници, само че нито един от тях не е съпроводен от професионална биография. Толкова сътрудници е оповестил и Слабаков, като още веднъж липсват професионални биографии.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР