Бивш затворник ще бъде изправен пред Окръжния съд в Сливен

...
Бивш затворник ще бъде изправен пред Окръжния съд в Сливен
Коментари Харесай

Бивш затворник отива на съд за отвличане

Бивш пандизчия ще бъде изправен пред Окръжния съд в Сливен по обвиняване за похищение, осъществено в изискванията на рисков рецидив, в съучастничество с неустановено по делото лице, оповестиха от Апелативната прокуратура. Заседанието е планувано за през днешния ден, 19 декември.

Атанас А. е осъждан няколкократно за тежки закононарушения, част от налаганите присъди са били изтърпени дейно. Подсъдимият и потърпевшият Йордан Й. се познавали от пандиза в Бургас, където изтърпявали присъди едновременно. След като излезли на независимост, през 2016 година, Йордан схванал в диалог по телефона, че Атанас е почнал работа в стопанство за развъждане на коне в бургаското с. Факия. Имало опция и той да стартира работа там, което се случило през октомври същата година.

През април 2017 година Йордан решил да напусне работа и да отиде в сливенското с.Бяла. На 7 май в Бяла се появил Атанас дружно с неустановеното по делото лице. Те намерили Йордан. Нанесли му побой. Качили го в техния автомобил и го откарали във Факия срещу волята му.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР