БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТВЪРДИ, ЧЕ ЗНАЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА ИЗВЪНЗЕМНА

...
БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТВЪРДИ, ЧЕ ЗНАЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА ИЗВЪНЗЕМНА
Коментари Харесай

БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТВЪРДИ, ЧЕ ЗНАЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА ИЗВЪНЗЕМНА БАЗА В ПУСТИНЯТА МОХАВЕ

БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТВЪРДИ, ЧЕ ЗНАЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА ИЗВЪНЗЕМНА БАЗА В ПУСТИНЯТА МОХАВЕВ продължение на доста години се носят клюки и даже разкази на очевидци, които се отнасят до вероятното битие на подземни бази в разнообразни елементи на света. Дори очевидци показват, че извънземни цивилизации, развиват технологии или провеждайки опити тъкмо там.Сега ние от HiddenTruth.site публикуваме историята на осведомител, който твърди, че е някогашен чиновник на американското разузнаване и знае местоположението на извънземна база в известната калифорнийска пустиня Мохаве. Някъде надълбоко в пустинята Мохаве в югозападната част на Съединени американски щати „ има скрита база в планината, където живеят извънземни “. Това е изказванието на човек, който се разказва като „ пенсиониран офицер от защитата ” и се назовава с псевдонима „ Añjali ”.Странно изявлениеВ сряда сутринта дамата, чието в началото име е Анджелия Лин Джонстън, организира конференция пред Мемориала на Линкълн във Вашингтон, окръг Колумбия.

 angelia lynn johnston 600x337 - БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ТВЪРДИ, ЧЕ ЗНАЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА ИЗВЪНЗЕМНА БАЗА В ПУСТИНЯТА МОХАВЕ
Тук тя разгласи, че ще заведе астронавт и учени в тайната база, с цел да се срещнат с „ висши същества “. Анджали сподели, че се е срещнал със съществата на 21 януари 2018 година Все още няма дата за събитието, само че Анджали сподели, че това ще се случи преди края на 2021 година Пред малко събрани хора тя описа своята история. Анджелия споделя, че е срещнал двама непознати, които са и посочили тунелите към базата,където по-късно срещнала двама извънземни от разнообразни раси, които са общували с нея посредством телепатия.
Пресконференцията беше излъчена онлайн онлайн и можете да я гледате по -долу. Ще бъдем деликатни и ще следим тези нови разкрития …Отклоняване на вниманието, смешка или нещо друго? Това, което знаем, е, че тези типове изказвания не се оповестяват по всеобщите медии, тъй че би трябвало да ги проследим, каквото и да излезе от това …Въпреки че аудиото за следния видеоклип е на британски, можете да активирате български автоматизирани надписи.
Като четец на HiddenTruth, ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с хора, които са мислещи по целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР