Бивш прокурор прогнозира какво може да означава времето в затвора за гордо момче за Доналд Тръмп

...
Бившият федерален прокурор Андрю Вайсман предупреди каква присъда може да
Коментари Харесай

Бившият федерален прокурор Андрю Вайсман предупреди каква присъда може да очаква Доналд Тръмп, ако бившият президент бъде осъден по делото си за намеса в изборите.

След като във вторник бившият лидер на "Гордите момчета" Енрике Тарио беше осъден на 22 години затвор за участието си в жестоката атака срещу Капитолия на САЩ от 6 януари 2021 г., Вайсман каза пред Лорънс О'Донъл от MSNBC, че Тръмп, ако бъде признат за виновен в процесът, който окръжният съдия на САЩ Таня Чуткан планира да започне на 4 март, вероятно ще се сблъска със също толкова време зад решетките.

„Мисля, че натискът, който съдиите ще изпитат, които са видели това много хора отиват в затвора, с право, за участието си на 6 януари, идеята, че Доналд Тръмп няма да изкара поне толкова време, колкото лидерите на Oath Keepers и Proud Boys, за мен изглежда невъобразима,” той обясни. „Защото това би изисквало върховенството на закона.“

„Мисля, че това е истински знак за това, което предстои, ако Доналд Тръмп бъде осъден“, добави Вайсман, отбелязвайки, че Тръмп „се смята за невинен в това отношение точка.“

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Свързани...

стратегът на GOP забелязва „Crack In The Armor“, че Съперниците на Тръмп могат да се възползват

Бивш депутат от Републиканската партия раздробява последното завъртане на Байдън на Тръмп с 1 дума

Експерт по авторитаризъм прогнозира защо Републиканската партия ще експлодира завинаги

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР