Бивш полицай обра сервитьорка от заведение в Попово по време

...
Бивш полицай обра сервитьорка от заведение в Попово по време
Коментари Харесай

Бивш полицай открадна 20 лева бакшиш от сервитьорка в Попово

Бивш служител на реда обра сервитьорка от заведение в Попово по време на работа. Човекът откраднал 20 лв., събрани от бакшиши. От полицията споделили на пострадалата да му се обадят и да го помолят да върне парите. 

Мъжът пристигна, поръча си уиски на бара. Взе си го и за стана до бара. Колежката ми влезе в склада, а аз отидох да прислугвам клиенти на открито. След това той си потегли и малко по-късно видях, че банкнотите ми ги няма, а аз ги държа в чаша на бара, описа окрадената сервитьорка. 

Заедно с шефа на заведението прегледахме записите от камерите, с цел да забележим кой ми е откраднал бакшишите и видяхме какво се е случило. Той не е постоянен клиент, само че е грозно, тъй като той познава целия личен състав на заведението. Той даже не знае чии са тези пари - мои ли, на шефа ли, на колежката ли. Той ги е видял и ги е взел, уточни младата жена. 



Намерих му телефонния номер, няколко пъти му звънях, само че той не подвигна. Тогава се обадих в полицията и ни споделиха да подадем сигнал. Те първо ме посъветваха да му се обадя на крадеца, с цел да не се излага за 20 лв.. Но той не подвигна. Никога не се е случвало такова нещо до момента, разяснява притежателят на заведението.

Исках да опиша тази история, тъй като подобен човек може да открадне и от другаде. За 20 лв. става дума. Здрав човек е, може да се хване някъде да работи. Знам, че е някогашен служител на реда, добави той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР