Бивш говорител на израелската армия съобщи, че войници са изкопали

...
Бивш говорител на израелската армия съобщи, че войници са изкопали
Коментари Харесай

Зловещо: Израелски военни разкопават гробове в търсене на заложници

Бивш представител на израелската войска заяви, че бойци са изкопали някои гробове в Газа, с цел да потвърдят, че телата на заложници не са били заровени там.

„ Те търсят телата на израелски заложници в гробищата. Те работят в региони, където има пресни гробове, с цел да търсят тела на израелски заложници “, сподели Джонатан Конрикус пред CNN. Конрикус говореше пред изданието в качеството си не на боен представител, а като специалист по Близкия изток. „ В Газа към момента има 136 заложници. Някои от тях, евентуално половината, се считат за мъртви и работата на армията е да откри живи заложници, а в случай че не е допустимо, тогава мъртви “, споделя той. „ Дори в болница Шифа [в Газа] израелските войски трябваше да отидат в моргата и да търсят израелски тела, тъй като имаше разследващи данни, които допускаха, че Хамас е отвел израелци и ги е държал на склад в болничното заведение Шифа. Така че трябваше да влезем и да създадем ДНК тест. Това е належащо, когато имате работа с зложелател като Хамас. Когато той падне толкоз ниско, че обменя и да търгува с тела, тогава в края на деня армията би трябвало да си ги върне “, споделя той. „ Тези хора би трябвало да бъдат заровени и би трябвало да бъдат заровени вярно вкъщи. Израел има задължението да го направи “, споделя Конрикус.

В допълнение към търсенето на телата на заложниците, военните споделиха, че са разкрили най-малко един тунел за офанзива на Хамас под гробище в Газа.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР