Биткойн се възстановява през последните дни, отчасти поради факта, че

...
Биткойн се възстановява през последните дни, отчасти поради факта, че
Коментари Харесай

Биткойн се възстановява от скорошния срив след ескалацията на напрежението в Близкия изток

Биткойн се възвръща през последните дни, частично заради обстоятелството, че напрежението на геополитическия фронт понижа, облекчавайки по-ранните внезапни спадове на пазара на криптовалути.

Дигиталната валута, която в един миг в петък се намали с над 6% до $59,640, по-късно се стабилизира като все още на писане на публикацията BTC се търгува на цена от $63,500, което въпреки всичко демонстрира спад от 2% за последните 24 часа.

След известието, че Израел е нанесъл ответен удар по Иран, международните пазари претърпяха земетресения. Въпреки това уверенията за сигурността на нуклеарните уреди в Исфахан, Иран, помогнаха за облекчение на някои опасения. В резултат на това обичайните сигурни активи като облигациите, златото и $ означиха умерени облаги, а акциите се възвърнаха от най-ниските си стойности за сесията.

Щефан декор Хаениш, началник на отдел “ ” в OSL SG Pte, допусна, че продължаващото принуждение сред Израел и Иран може да насърчи “ “. Въпреки това той означи, че може да е належащо “ “, с цел да се противодейства на цялостния бичи дух, обвързван със халвинг събитието, което се случи в ранните часове на 20 април.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР