Битката за живота на Наим Сюлейманоглу стана тема №1 в

...
Битката за живота на Наим Сюлейманоглу стана тема №1 в
Коментари Харесай

Алкохолът и анаболите съсипали здравето на Наим Сюлейманоглу

Битката за живота на Наим Сюлейманоглу стана тематика №1 в Турция, а и у нас. Медиите в южната ни съседка означават, че алкохол и анаболи са унищожили здравето на 50-годишния именит щангист. 

Припомняме, че трикратният олимпийски първенец е с остра цироза и даже беше подложен в медикаментозна кома. Той незабавно се нуждае от трансплантация на черен дроб, с цел да оцелее. Най-вероятно негов донор ще стане брат му Мухарем. 

" Много сме признателни на всички. И от България ме търсиха, с цел да желаят да станат донори ", сподели братът на Наим. 

Легендарният щангист, роден в кърджалийското село Птичар, е бил признат в незабавното на университетската болница " Сани Конюк " в Истанбул още в събота вечерта, като до понеделник нямаше информация, че се намира в сериозно положение. Първият, който схванал за новата рецесия, е другият преселник от България - Халил Мутлу, който също като Наим има три олимпийски трофеи.

" Не казвайте на никого, не търсете помощ от никого! Аз съм си изживял живота! Ще умра! ", декларирал Сюлейманоглу при излизането си от комата, пишат медиите в Истанбул. 

Отбелязва се още, че алкохол и анаболи са унищожили здравето на 50-годишния Наим.
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР