Битката на шампионите вече е уредена! Ислам Махачев ще се

...
Битката на шампионите вече е уредена! Ислам Махачев ще се
Коментари Харесай

Махачев срещу Волкановски на UFC 284

Битката на първенците към този момент е уредена! Ислам Махачев ще се изправи против Александър Волкановски на UFC 284. Събитието ще се организира на 1 февруари 2023 година в Пърт, Австралия. Това значи, че Волкановски ще е хазаин! Дуелът ще е за купата в лека категория на UFC, която в този момент е владеене на Махачев. По този метод Волкановски ще опита да стане първенец в две категории. В момента австралиеца държи пояса в категория перо.

Волкановски е номер 1 в ранглистата на UFC, без значение от категорията. Ако Махачев го победи, тогава той ще заеме първото място, а това те прави най-хубавият ММА войник в света.
 

Волкановски е с връх 25 победи и 1 загуба  в ММА и е в серия от 22 следващи победи. Той не е губил от 2013 година насам. Единствената му загуба е с нокаут, само че борбата беше в полусредна категория. Австралиецът има 12 победи в UFC, в това число 4 отбрани на купата си.

Махачев има 23 победи и 1 загуба в ММА и е в серия от 11 следващи победи. Нокаутирал е 15 пъти противниците си. Единствената му загуба е с нокаут от Адриано Мартинс през 2015 година.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР