Бионсе отново намери начин да привлече вниманието на феновете си.

...
Бионсе отново намери начин да привлече вниманието на феновете си.
Коментари Харесай

Бионсе в прилепнала мини рокля

Бионсе още веднъж откри метод да притегли вниманието на почитателите си. Разголена фотография на кон, остри рецензии поради оскърбително наличие в ария от новоиздадения й албум - тези вести следихме към Queen Bey. Една от най-влиятелните фигури на музикалната сцена още веднъж откри метод да предизвика интерес към себе си.

В нова поредност от фотоси, споделени в Instagram в петък, Бионсе  носи превъзходна кадифена мини рокля с дълги ръкави от сбирката на дизайнера есен/зима 2022. Тя добавя тоалета с драпиран сутиен, секси  фигурален  клин  с изрязани елементи и провокативни детайли, черни слънчеви очила, червени нокти и дълги руси кичури. На фотосите Бионсе държи бляскав  клъч затрупан с пайети, който прилича регистрационен номер от родния и щат Тексас. За декор на фотосите звучи и ария от новия албум на Queen Bey.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....
 
               

Албумът „ Renaissance ” , който излезе на 29 юли, публикуван от , влезе  под номер 1 в класацията за албуми Billboard 200.

Това е седми независим албум номер 1 на Бионсе, както и първият албум, публикуван от жена през 2022 година, който оглавява Billboard 200. Междувременно   „ Break My Soul “ , водещият сингъл от " Renaissance ", се издигна до номер 1 в.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР