Бионсе е не просто талантлива – тя е музикалната сензация,

...
Бионсе е не просто талантлива – тя е музикалната сензация,
Коментари Харесай

Животът на Бионсе… в песни

Бионсе е не просто надарена – тя е музикалната сензация, която сътвори нова вълна в R’n’B музиката и трансформира името си в нарицателно за триумф. С впечатляващия си диапазон от цели 4 октави, е безкомпромисна в живите си осъществявания, а отвън сцената се радва освен на необятно утвърждение освен от почитателите си, само че и от сътрудниците в сектора. Не пропуща и да употребява интернационалната си известност, с цел да дава публичност на обществено значими тематики като расовата и половата дискриминация, бедността, полицейското принуждение. Преди месеци даже

Бионсе се ражда на днешния ден през 1981 година в град Хюстън,Тексас, в фамилията на Матю и Селесте-Тина Ноус. Баща ѝ работи като управител в отдел " Продажби ", а майка ѝ е фризьорка със личен салон за хубост. Има и сестра – Соланж, която е с 5 години по-малка от нея и също се занимава с музика, а. Името на певицата идва от моминското на майка й – Beyonce.

Талантът й е видян още в детската градина. Едва на 9 години се среща с Кели Роуланд и Латавия Робърсън на прослушване в предаване за гении. Тогава те се явяват като трио, а година по-късно към тях се причислява и Латоя Лъкет, с която се трансформират в групата Girl’s Tyme.



През 1997 година четирите девойки подписват контракт с Columbia Records под името Destiny’s Child. В началото на 2000 година обаче Робърсън и Лъкет напущат, а по-късно на тяхно място идва Мишел Уилямс, която остава във групировката до края на съществуването й през 2006 година Трите дами вършат истински фурор – всяка последваща ария става шлагер, а на концерти пеят и танцуват удивително. Песни като Independent Women и Survivor се трансформират в ентусиазъм за милиони дами по света. Бионсе обаче се радва на най-вече внимание и пее повече от Кели и Мишел, въпреки те също да са страхотни вокалистки.



Бионсе претърпява мъчно разпадането на групата. Тя прекарва съвсем 10 години един до друг с Кели и 6 дружно с Мишел, по тази причина и остават приятелки и до през днешния ден, като от този момент са се събирали няколко пъти. Най-емблематично е осъществяването им от финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати през 2013. Тогава Бионсе е ангажирана като, само че взема решение да изненада публиката.



 

Вижте още…
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР