БиНюз попадна на остри думи на бившия министър на МВР

...
БиНюз попадна на остри думи на бившия министър на МВР
Коментари Харесай

Бившият министър на МВР генерал Бонев съсипа Жоро Тръбата от ГЕРБ!

БиНюз попадна на остри думи на някогашния министър на Министерство на вътрешните работи военачалник Богомил Бонев, адресирани към Георги Харизанов, политологът-рецидивист, или по- прочут като Жоро Тръбата от ГЕРБ.

*публикуваме без редакторска интервенция

"Бил Гейтс от Напоителни системи, престъпният нарушител, който играе тенис с Бойко, нещастният плазмодий, който е утайката на ГЕРБ, новоизлюпен политолог и началник на малкия екран, която беше основана от брата на Петър Стоянов, решил да оплюе Президента за това, че е подкрепил концепцията за национално единство. Той не можел да се единява с ченгета.

Оплюл хора, чието име дори няма право да загатва от низостта си. И след гнусни подмятания в действителност икономисва единствено имената. Сигурно си мисли, че е доста остроумен и по този начин се защищава от правосъдни последици.

И мен загатнал, само че отново плахо не загатнал името. Но обилно клеветил. Имал съм връзки с проведената престъпност. Не си припомням да съм играл тенис с някой нарушител.

Георги Харизанов, гнидо нещастна, теб никой не те е канил за единението. Пропуснал си изречението: „ единението не значи опрощение на закононарушенията “.

Разбираемо е престъпните нарушители да ненавиждат ченгетата. Неразбираемо е за какво ги употребяват гербаджиите.

Всъщност, и това е разбираемо. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР