Биляна Дудова смята за абсурдно решението да бъде насрочено преборване

...
Биляна Дудова смята за абсурдно решението да бъде насрочено преборване
Коментари Харесай

Дудова пред bTV: Абсурдно е да ме извикат за преборване от вчера за днес


Биляна Дудова счита за неуместно решението да бъде планувано преборване против Тайбе Юсеин " от през вчерашния ден за през днешния ден ". Тя не е упражнявала от няколко дни и към този момент е в родния си град Враца.

Именно по тази причина е решила да не се яви на дуела, плануван за тази заран в Благоевград.

" За мен е неуместно от през вчерашния ден за през днешния ден да ми кажат, че ще има преборвания. Аз съм в моя роден град Враца и треньорът ми ме е освободил от тренировки още преди 5-6 дни. Това нито е спортсменско, нито е почтено, аз да не съм упражнявала, а Тайбе да се е подготвяла и в един миг да вършим някакви битки. Излишно напрежение преди надпреварата. ", сподели Дудова пред bTV.

" Вече споделих публично, че Тайбе ще взе участие, макар че на 18-и, когато имаше преборване, преборването мина. Тя не взе участие на кантара. Очаквах аз да вземам участие на европейското състезание. "
Снимка: Lap.bg

" След като беше взето такова решение, аз трябваше да го заявя медийно, с цел да знаят хората за какво аз не съм на европейско. Не тъй като не съм победила, а тъй като някой се подиграва с мен по най-грозния метод. Надявам се това да не продължава отсега нататък. ", сподели още тя и добави, че няма да пътува за Будапеща, защото към този момент мисли за идващите надпревари в календара.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР