Биляна Дол не изпуска Валери Божинов от поглед дори и

...
Биляна Дол не изпуска Валери Божинов от поглед дори и
Коментари Харесай

Биляна Дол варди Божинов от фенки

Биляна Дол не изпуска Валери Божинов от взор даже и на терена.

Половинката на футболиста го съпровожда на всеки мач и не позволява фенките му да припарят до него нито на стадиона, нито в съблекалнята.

Биляна не стопира да разгласява фотоси и клипчета с Божигол в обществените мрежи, а огромна част от тях са единствено от футболното игрище или в компанията на неговите съотборници преди следващия мач.

Едрогърдата мацка е неразделно до своя обичан, тъй като се тормози от младите последователки на Божинов, които се пробват да се доберат до него, написа Телеграф.

Една от основните аргументи да се опасява за връзката си с него била, че зад тила си Валери към този момент има един бракоразвод с Николета Лозанова и една предходна връзка с фолкпевицата Алисия.

И от двете той има по едно дете, а Биляна се страхувала да не бъде третата майка, която също ще бъде зарязана поради някоя по-млада хубавица.

От споделените клипчета в Инстаграм се вижда, че 43-годишната сръбкиня даже прекарва свободното си време с футболния тим и не оставя Божинов самичък даже и за минута. Тя го снима по какъв начин приказва по телефона, а във видеото той даже демонстрира на камерата с кого организира диалог. След това тя демонстрира и неговите съотборници, които се смеят и махат на Биляна.

Феновете пък си шушукат на тематика за какво 30-годишният Валери няма никаква персонална независимост.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР