BILLA отвори своя най-голям магазин в района на Югозападна България

...
BILLA отвори своя най-голям магазин в района на Югозападна България
Коментари Харесай

BILLA отвори най-големия си магазин в Югозападна България. Обектите у наса вече са над 150

BILLA отвори своя максимален магазин в региона на Югозападна България в Благоевград. Обектът е построен с инвестиция от 5 млн. лева и разкрива 40 нови работни места.

Магазинът се намира в квартал " Ален мак " - на ул. " Борис Ангелушев " 2. Обектът предлага подбор от над 8000 продукта.

Броят на магазините на веригата в България надвишават 150. От компанията акцентират, че предстоят да бъдат открити магазини още в огромни градове и по-малки обитаеми места.

" BILLA България се намира в интервал на мощен напредък и дейна агресия. ще продължим да откриваме нови съвременни магазини на комфортни местоположения, както в огромните градове, по този начин и в по-малките обитаеми места. " - показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Новият обект BILLA в Благоевград предлага експресни каси на самообслужване, които дават опция на всеки независимо да провежда маркирането и заплащането на покупките си. Внедрени са електронни етикети с подробна информация за всеки продукт, енергоефективни хладилни съоръжения и LED осветяване. Магазинът разполага с паркинг с 60 паркоместа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР