Билките са ценен източник на активни вещества и тяхната употреба,

...
Билките са ценен източник на активни вещества и тяхната употреба,
Коментари Харесай

Висок клас продукти за здраве и красота от Revita.bg

Билките са скъп източник на дейни субстанции и тяхната приложимост, като съпътстваща лечебна терапия и като съставна част в нутрикозметиката, е значима за здравето. Лековитите растения са в основата на доста ефикасни артикули, които можете да разгледате онлайн в и да се запознаете с одобрени производители на натурални добавки от висок клас.
За какво оказват помощ билките

Билките се употребяват при лекуването на доста здравословни проблеми, като огромна част от тях са изцяло подобаващи за банкет от бременни и дребни деца. Тайната на целебните растения е в богатото им наличие на потребни детайли, антиоксиданти, разнообразни витамини и минерали. Билки сполучливо се ползват при:

● Затлъстяване и незабавна потребност от намаляване. Растителният алкалоид кофеин, както и разнообразни билкови комбинации, одобрявани като хранителни добавки, подкрепят метаболизма и изгарянето на мазнини;

● Проблеми с бъбреците. Екстракти от растения, като мечо грозде, алена боровинка, царевична коса и други, се употребяват за пречистване на пикочните пътища, за попречване задържането на вода и за понижаване на отоците;

● Нарушена функционалност на черен дроб. Това е органът, който пази организма от отрови и би трябвало да се поддържа в естествен темп. Когато е претрупан или повреден, незабавна помощ му оказват билки като бял бодил, артишок, глухарче, куркума.
Какви са изгодите от приема на билкови артикули

Има моменти, в които поддържането на естествена хубост става невероятно благодарение на всеобщата козметика от магазина. Добрият външен тип е изпълним с включването на билки и натурални комбинации за здраве и хубост от висок клас. Съществуват задоволително мощни естествени съставки, които забавят стареенето на кожата, грижат се за лицето и пазят ноктите от чупене.

Специализираните артикули от каталога на Ревита компенсират питателните дефицити на тялото, като обезпечават значими нутриенти: колаген, желязо, витамините D, C, A, B и E. Сред новаторските оферти в битката против застаряването значимо място заема силицият, постоянно определян като минералът на хубостта. Освен за блестяща коса и здрави нокти, натуралните артикули, съдържащи силиций, укрепват костите и ставите.

Качествените билкови артикули са нашето ежедневно знамение. С тях можем да се поддържаме в положително физическо и прочувствено здраве и постоянно да харесваме това, което виждаме в огледалото.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР