Били Айлиш разкри, че се е сблъскала с Covid-19 през

...
Били Айлиш разкри, че се е сблъскала с Covid-19 през
Коментари Харесай

Били Айлиш след Covid-19: “Ако не бях ваксинирана, щях да умра“

Били Айлиш разкри, че се е сблъскала с Covid-19 през август и това съществено е раздрусало живота й. По време на изявление с Хауърд Стърн 19-годишната певица се изкашля в ефир и тогава показа, че е преболедувала ковид. Той обаче е минал много тежко. Звездата съобщи „ Искам да подчертая, че поради имунизацията към този момент съм добре. Мисля, че в случай че не бях имунизирана, щях да умра, тъй като ситуацията беше в действителност съществено “.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

„ Ваксината е невероятна и също по този начин избави Финиас (брат й, бел.ред.) да не се зарази; избави родителите ми да не се заразят; избави приятелите ми да не се заразят. " Самата тя се e изненадала от това какъв брой тежко й се е отразил коронавирусът. „ Когато споделям, че беше неприятно, имам поради, че в действителност се усещах извънредно. “ Боледуването й е траяло два месеца и по думите й към момента има неразкрити резултати от него макар нежната й възраст.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

Наскоро Айлиш бе номинирана в седем категории на премиите Грами през 2022 година, в това число за албум на годината за Happier Than Ever и ария на годината за едноименното парче. През юни пък тя ще стане най-младият солов хедлайнер на фестивала Glastonbury. Именно там ще приключи турнето й в Обединеното кралство и Ирландия, където показва албума си. Той оглави всички значими музикални ранглисти, в това число тези на  Billboard и Rolling Stone.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

Най-известната тийн поп звезда в света ще навърши 20 години  единствено след няколко дни - на 18 декември. „ Винаги съм се тормозила да остарея – опасявах се от това “, сподели тя неотдавна пред Observer. „ Честно казано неотдавна осъзнах, че се любувам малко на зрялата възраст. Правите някои неща за първи път – пускате пералня сами или и сами се обаждате на лекаря си. "

 

 
Ранна менопауза и по-малко раждания в Австралия поради Covid-19
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР