Били Айлиш, която пренаписа историята на наградите "Грами" в края

...
Били Айлиш, която пренаписа историята на наградите "Грами" в края
Коментари Харесай

Били Айлиш ще пее на Оскарите - slava.bg

Били Айлиш, която пренаписа историята на премиите "Грами " в края на предходната седмица, ще пее на идната гала за водещите киноотличия "Оскар ".

Преди броени дни 18-годишната Айлиш завоюва пет грамофончета, включително и четирите съществени награди - за албум, запис и ария на годината, и за най-хубав нов реализатор. С достижението си американката стана едвам вторият реализатор след Кристофър Крос през 1981 година, "обрал " в една и съща нощ главните призове "Грами ".

Били Айлиш и американската Академия за кинематографично изкуство и просвета, която присъжда Оскарите, оповестиха в обществените медии, че младата звезда на музиката ще излезе на сцената на "Долби тиътър " за "специално " осъществяване. Наградите на киноакадемията ще бъдат раздадени на 9 февруари.

Съобщението, че Били Айлиш ще пее на наградната гала породи догатки, че тя ще показа за първи път тематичното парче от новия филм "Смъртта може да изчака " от поредицата за Джеймс Бонд. По-рано през месеца беше оповестено, че точно Айлиш е определена да напише песента в съавторство с по-големия си брат Финиъс О`Конъл и да я извърши.

Тийн сензацията не е включена в листата с реализатори, които ще показват номинираните за "Оскар " композиции в категорията за ария от кино лентата, включващ Елтън Джон, Идина Мензел, Синтия Ериво, Ранди Нюман и Криси Мец.

Източник: Monitor
Снимка: АП
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР