Билетите за всички концерти от националното турне на Лили Иванова

...
Билетите за всички концерти от националното турне на Лили Иванова
Коментари Харесай

Лили Иванова направи истински фурор с турнето си, всички билети се изкупиха


Билетите за всички концерти от националното турне на Лили Иванова към този момент са изцяло разпродадени. Турнето, което тази година е под надпис „ За пълноценни мигове с музиката “, е към този момент в средата си. Тази вечер, 15 октомври, огромната ни изпълнителка излиза пред публиката в град Сливен, в спортна зала „ Васил Левски “. На 17 и 19 октомври е в градовете Шумен и Добрич, а на 25 и 26 октомври в зала 1 на НДК. З

а всички тези градове, в това число и за София, билетите към този момент свършиха. Така идната опция да се види Лили Иванова на огромна сцена са концертите й в Берлин и Мадрид през месец ноември.

Националното турне на Лили Иванова под надпис „ За пълноценни мигове с музиката “ показва репертоара от най-новия ѝ албум, който единствено за няколко месеца e с съвсем привършен тираж. Турнето се реализира в партньорство с Лидл България. За четвърта поредна година компанията поддържа огромната ни изпълнителка, като дава опция на от ден на ден хора да изживеят пълноценни моменти с българската музика и нейния най-емблематичен реализатор.

В рамките на турнето близо 20 000 души в цялата страна ще станат част от концертите ѝ и ще се допрян до музиката на Лили Иванова. Музикантите, които се качват с нея на сцената, са Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Росен Ватев (ударни) и вокална групировка ЛаТиДа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР