Билетите за феновете на ЦСКА за предстоящото в петък от

...
Билетите за феновете на ЦСКА за предстоящото в петък от
Коментари Харесай

Венци плаши армейците: 50 кинта за билет!

Билетите за почитателите на ЦСКА за идното в петък от 17:30 часа турнирно посещение на Славия ще са по 20 лева, само че към момента не е ясно какъв брой ще костват пропуските за мача за купата няколко дни по-късно.

Това съобщи пред " Тема Спорт " босът на белите Венцеслав Стефанов.

Както е известно, той постоянно се заканва да увеличи цената на билетите за гостуващите последователи на ЦСКА и Левски, защото от време на време те чупят седалките в бранш В на стадион " Александър Шаламанов ".

" Билетите за петък са по 20 лева Ако почитателите са кротки, и във вторник ще е толкоз. Ако чупят - ще бъде 50 лв. ", съобщи в неподражаемия си жанр вчерашният рожденик.

Както е известно програмата на шампионата и шампионата за Купата на България съответства по този начин, че единствено в границите на 5 дни ЦСКА два пъти ще гостува на Славия - първо в шампионата, а по-късно и в 1/8-финал от втората по авторитет родна конкуренция във вторник от 17:30 часа.

Победа в елита след няколко дни ще значи и че армейците ще зимуват като водачи в класирането. Това са и предпоследните две срещи от есенния дял преди дербито с Лудогорец на 10 декември.

То се явява и сетен мач за стадион " Българска войска " в сегашния му тип и предстоящо еуфорията за него се усеща още от в този момент.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР