Билетите дза мача между световният шампион по бокс в тежка

...
Билетите дза мача между световният шампион по бокс в тежка
Коментари Харесай

Утре пускат билетите за мача Джошуа – Пулев

Билетите дза мача сред международният първенец по бокс в тежка категория Антани Джошуа и кандидата Кубрат Пулев ще бъдат пуснати в продажба на следващия ден (4 декември). Те могат да бъдат закупени посредством уеб страниците www.axs.com и www.stubhub.co.uk.и ще са с цени 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата.

Мениджърската организация на Джошуа - " Мачрум ", публично удостовери, че 1000 последователя ще гледат онлайн борбата сред двамата боксьори, която ще се организира 12 декември (събота) в " Арена Уембли ".

Ще бъдат въведени строги условия и ограничения за сигурност, с цел да се предотврати разпространяването на COVID-19. Сред ограниченията е заложено и условието, че в залата няма да бъдат допускани хора, които са имали позитивен тест за COVID-19 две седмици преди събитието. Присъстващите ще би трябвало да показват номера на персоналната си карта и адреса си на входа, а също и да носят маски.

" Не мога да ви опиша какъв брой съм благополучен да видя почитателите да се връщат в залите за нашите боксови събития ", съобщи Еди Хърн, ръководещ шеф на " Мачрум ". - +Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца. Ние живеем и дишаме посредством силата и атмосферата, които основава публиката. Страхотно е, че феновете могат да се върнат за борбата на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всевъзможни върхове за посещаемост в Обединеното кралство и отвън него. Това е доста положителен ход за бокса и целия свят. Добре пристигнали назад! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР