Христо Янев даде първото си интервю след като напусна Ботев

...
Христо Янев даде първото си интервю след като напусна Ботев
Коментари Харесай

Янев след раздялата с Ботев : Ръководството искаше да остана, но имам нужда от малко почивка

Христо Янев даде първото си изявление откакто напусна Ботев (Враца). Както е известно той се раздели с клуба, единствено няколко дни откакто оказа помощ на " зелените " да запазят мястото си в елита.

Ето какво сподели експертът пред уеб страницата на врачани:

- Г-н Янев, Ботев изпрати прочувствен сезон, като в края успяхте, всички дружно, да запазите елитния статут на тима. Раздялата с вас изненада доста хора, може ли да отговорите за какво се стигна до такава степен?

- Наистина сезонът бе прочувствен и под напрежение. Напрежението бе много огромно. Аз желая да оставя добър спомен в връзките с управлението. Благодарен съм за опцията, която получих, колкото и сложна да беше задачата. Това беше една опция за мен да се потвърдя.

- Да разбираме, че вие пожелахте да се разделите, в случай че да, за какво?

- Да, нуждая се от малко отмора, нуждая се да остана самичък с мислите си и да направя идната крачка, като приема ново предизвикателство на друго равнище.

- Какво беше желанието на управлението?

- Желанието бе да остана и да работим дружно с една единствена цел - да променим образа на тима и Ботев да има по-високи цели през идващия сезон. Идеите на управлението е да се залага на млади български играчи и да ги развиваме. Ръководството искаше да остана непременно, само че в последна сметка преценката е тази. Искам да отбележа, че в лицето на Вангел Вангелов, открих съвършения началник, който ме завоюва с човешкото си отношение и уместност. Все отново желая да кажа, че не споделям " довиждане ", а " сбогом " и не изключвам опцията пътищата ни още веднъж да се засекат.
 Ботев (Враца) се раздели с Христо Янев!
Ботев (Враца) се раздели с Христо Янев!

Вижте какво написаха оттам
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР