Бил Клинтън се усмихваше и поздравяваше фенове в Мексико в

...
Бил Клинтън се усмихваше и поздравяваше фенове в Мексико в
Коментари Харесай

Бил Клинтън беше забелязан да се усмихва в Мексико часове преди да бъде посочен в публикуваните файлове на Джефри Епщайн

Бил Клинтън се усмихваше и поздравяваше почитатели в Мексико в сряда, видимо индиферентен, защото набор от документи, свързващи го с опозорения педофил Джефри Епщайн, бяха подготвени да бъде освободен.

Според фотоси, оповестени от кмета Маурисио Трехо Пуреко, някогашният президент, на 77 години, може да бъде забелязан да посещава Сан Мигел де Аленде, дребен град в централния мексикански щат Гуанахуато.

„ Дори Бил Клинтън се разхожда умерено и безвредно по улиците на Сан Мигел де Аленде “, написа кметът в обществените мрежи до фотографията, на която се вижда по какъв начин някогашният президент отпива кафе и се ръкува с минувачите.

Въпреки спокойното си държание, Клинтън беше върнат назад в орбитата на Епщайн единствено часове по-късно, когато в сряда вечерта бяха оповестени голям брой невиждани до момента документи.

Първият кръг от оповестени документи хвърли нова светлина върху обсега на неуловимата мрежа за полов трафик на умрелия финансист. Клинтън беше упоменат минимум 73 пъти, въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР