Би било грешка да се връчва мандат в Страстната седмица.

...
Би било грешка да се връчва мандат в Страстната седмица.
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Добре е Радев да отчете защо сега бърза, нека да каже дали преди не е допуснал грешка

Би било неточност да се връчва мандат в Страстната седмица. Християнските празници са за това хората да се смирят. Добре е президентът да регистрира за какво в този момент бърза, а предния път бавеше, да каже дали го е отчел като неточност. Макар президентът да е безконтролна власт, би трябвало да изясни. Това разяснява политологът доцент Стойчо Стойчев по Българска национална телевизия.

Според него през тази седмица Народното събрание няма да свърши нищо.

" Ако няма болшинство в Народното събрание, няма и бюджет. Ако би трябвало да се прави нов бюджет, посредством него би трябвало да се осъществят политики. Мнозинството в Народното събрание е отговорно за бюджета. Ако ще се вкарва в него някакви неща, които партиите са решили да вкарват, по-добре да няма бюджет ", счита политологът, представен от actualno.com.

" Нашата система по този начин е конструирана, че се постановат съдружни ръководства ", изясни доцент Стойчев. " Системата ни конституционно е хубава, само че ние намираме тази красота за недостиг, тъй като партиите нямат съдружна просвета ", добави той
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР