БГНЕС Икономическият и финансовият служебен министър в новия служебен кабинет на

...
БГНЕС
Икономическият и финансовият служебен министър в новия служебен кабинет на
Коментари Харесай

Ясни са заместниците на Асен Василев и Кирил Петков в новия служебен кабинет

 БГНЕС Икономическият и финансовият длъжностен министър в новия длъжностен кабинет на президента няма да се споделят и. Това удостоверява, че двамата ще влязат в нов политически план, който се чака да разгласят на следващия ден.

По информация на  " "   ще назначи за министър досегашната заместничка на Петков - Даниела Везиева. Тя бе зам.-министър на стопанската система и във второто държавно управление на като представител на Реформаторския блок.

Като министър на финансите на мястото на пък Радев е решил да назначи Валери Белчев. Той бе отпред на Фонда на фондовете във второто държавно управление на. Това е и ясното доказателство за това какво ще бъде решението на и, които се чака на следващия ден да оповестят за възможния нов политически план, с който ще се заемат.

Нов, само че някогашен длъжностен министър ще оглави и превоза. Това е Христо Алексиев, който бе номиниран за министър в първия кабинет, препоръчан от преди да върне мандата. Алексиев беше на този пост още в първия длъжностен кабинет на президента през 2017. Бъдещият министър на превоза сега е ръководител на УС на НКЖИ. Той ще размени настоящия длъжностен министър.

Очаква се на следващия ден публично президентът да разпусне Народното събрание и да разгласи новите си избраници за служебни министри. Днес пък досегашните ще се отчетат за свършеното през служебния мандат, който трансферира 4 месеца - дълго след предстоящите два месеца. Този длъжностен кабинет, втори подред, назначен от, остана на поста си поради два следващи предварителни парламентарни вота. Следва третият длъжностен кабинет от началото на мандата на президента
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР