БГНЕС Видяхме ясни доказателства за това, че в българската полиция има

...
БГНЕС
Видяхме ясни доказателства за това, че в българската полиция има
Коментари Харесай

Йорданов: Видяхме ясни доказателства, че в българската полиция има садисти

 БГНЕС " Видяхме ясни доказателства за това, че в българската полиция има садисти. Това значи, че там няма никакъв филтър при назначението на хора. Над тях, по веригата на Министерство на вътрешните работи преди една година, е имало социопати ". Това сподели ръководителят на ПГ на " ИТН " при чуването на министър за полицейското принуждение зад колоните на Министерския съвет по време на антиправителствените митинги. 

" Не можеш да знаеш, че се е случило нещо такова и да не изпитваш омерзение или състрадание към пребиваните деца ", изясни Йорданов.

По думите му " двама от тези социопати " са в залата на Народното събрание, визирайки някогашните министри на вътрешните работи.

" Недоумявам по какъв начин е допустимо в парламентарната група на ГЕРБ да не ви е позор, че те са още измежду вас. Вие, като партия, може да ги отстраните. Те, в случай че имаха някакви морални устои, щяха сами да се махнат ", добави Йорданов.

" Най-отгоре на страната стояха, един продължава да стои основният прокурор, който е нездравословен освен за прокуратурата, само че и за държавността. Другият е, за който след тези фрагменти, които гледахме и които побоища се случиха поради него - мисля, че няма термин, който да дефинира отвращението, което човек може да изпита към него ", сподели още депутатът от " ИТН ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР