БФС ще даде Димитър Димитров-Херо на прокурор. Съдийската комисия опитва

...
БФС ще даде Димитър Димитров-Херо на прокурор. Съдийската комисия опитва
Коментари Харесай

БФС праща Херо на прокурор

БФС ще даде Димитър Димитров-Херо на прокурор. Съдийската комисия пробва да се отбрани от нападките на треньора на Берое, който непосредствено упрекна реферите в корупция. Емоционалният някогашен селекционер на националния отбор изля яда си след загубата от ЦСКА-Сф с 0:2 на " Армията ". Този мач беше управителен от Ивайло Стоянов-Сватбата. Съдийската комисия (СК) непосредствено прикани Димитров да изнесе обстоятелствата за корупция, с които разполага, с цел да бъдат подхванати съответни ограничения.

" Семеен кодекс при БФС изрично се опълчва на изнесените погрешни изказвания по отношение на интервенция при назначението на съдиите от всички тимове като се изключи 4-5, както се твърди (от Херо). Призоваваме за демонстрация на професионализъм и феърплей както преди, по време, по този начин и след провеждането на срещите от шампионата. С оглед определяне на посочените обстоятелства и условия, призоваваме Димитров да изнесе пред футболната общност известните му такива. Това би дало опция на органите на БФС да подхващат нужните ограничения, в случай че това се постанова. В случай, че Димитров не разполага с такива, призоваваме да не се вършат погрешни внушения, които нагнетяват ненужно напрежение във футболните среди. Семеен кодекс твърди всички клубове и почитатели, че няма каквато и да била интервенция в работата на комисията при правене на нарядите на съдиите ", оповестиха от " Бояна ".

" Има единствено 4-5 тима, които не си назначават съдии. Берое не е измежду тях. Всички други го вършат. Направете си изводите кой къде свири и по какъв брой пъти. Не желая да сътворявам проблеми на клуба ми, другояче бих споделил всичко. Толкова години съм във футбола, знам кой с какво е обвързван. Имам терзания от това естество преди мача с Черно море ", сподели в събота Херо.

Берое и варненци са с по 37 т. и спорят за последното място в първата шестица, която ще бъде избрана единствено след 2 кръга. След конфликта им в Стара Загора в неделя отборът на Херо гостува на Славия, а тимът на Илиан Илиев посреща на " Тича " опашкаря Витоша Б.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР