Безвъзвратно ли е повредена роклята на Мерилин Монро, след като

...
Безвъзвратно ли е повредена роклята на Мерилин Монро, след като
Коментари Харесай

Да влезеш в роклята на Мерилин Монро

Безвъзвратно ли е развалена роклята на Мерилин Монро, откакто Ким Кардашиян едвам се вмести в нея за Мет Гала церемонията?

Пищните форми на риалити звездата не паснаха при първата проба. Въпреки специфичното долни дрехи и опитите на екипа й да реши казуса, именитата копринена рокля, обшита с кристали, се оказа прекомерно дребна за Ким.
 Стресирани и обезверени - младите китайци не устоят повече 10 авг 2022 | Би следвало това да е най-заможното потомство в цялата китайска история. Наследници на две генерации преди...
За да се побере в роклята, 41-годишната Кардашиян отслабна със 7 кг в границите на три седмици, защото роклята в началото не ѝ ставаше и не можеше да бъде изменена.


Мерилин Монро наподобява ослепително и провокативно на честването на 45-годишнина на президента Джон Ф. Кенеди. Годината е 1962. Едва пристъпвайки в прилепналата рокля и наметната с норка Мерилин безусловно стопира дъха на присъстващите. Палавата интерпретация на Мерилин на една скучната ария трансформира този миг в емблематичен за 20 век. Според слуховете тя и президента имат любовна връзка.


Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР