Безумието на мобилизацията в Русия достигна и до много известни

...
Безумието на мобилизацията в Русия достигна и до много известни
Коментари Харесай

Русия мобилизира легенда в бокса и футболна звезда

Безумието на мобилизацията в Русия доближи и до доста известни спортисти. Призовки за готовност са получили двама от най-популярните спортисти на Русия. 
Прочетете още
Легендата в бокса Николай Валуев, който остава в историята като най-високият и тежък международен първенец в историята на бокса. С растеж от 213 сантиметра и тегло от 149 кг е получил призовка за готовност. 

Валуев има 50 победи, а 34 от тях са след нокаут в профи бокса. Загубите на руснака са едвам две. Валуев беше международен първенец на WBA сред 2005 и 2007 година и още веднъж през 2009 година

 

В изявление за съветска телевизия Валуев призна, че е получил позвъняването, до момента в който е бил в Донбас в Източна Украйна.

„ Мисля, че всички получиха покана. Аз също. Ще се отзова ли? Разбира се “, разгласи Валуев за вестник „ Известия “. 

Бившият съветски футболен национал и някогашен състезател на британския Евертън Динар Билялединов, който направи и сериозна кариера в Локомотив Москва, също е получил призовка. 

За това призна бащата на Динар, който е футболен треньор. Баща му съобщи, че е мощно обезпокоен от повиквателната, тъй като не би трябвало той да е измежду мобилизираните.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР