Безспорно трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед

...
Безспорно трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития стряскат новата звезда на Манчестър Юнайтед

Безспорно прехвърлянето на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед за над 70 млн. евро е едно от събитията на летния пазар.

Думата за живота в Манчестър взе брачната половинка на някогашния съотборник на бразилеца на „ Сантяго Бернабеу “ Анхел ди Мария – Хорхелина Кардосо. Както е известно, аржентинецът, сегашен футболист на Ювентус, игра на „ Олд Трафорд “ през сезон 2014/15, само че напусна след единствено една година и подписа с ПСЖ, където се трансформира в легенда.

Angel di Maria made the same move as Casemiro in 2014. A video has emerged of his wife Jorgelina describing Manchester:

" I didn't like it at all. The people are all white, strange. They're walking and you don't know if they're going to kill you or what. The food is disgusting. "
— Football España (@footballespana_)
„ Ужасно... Манчестър е най-лошият град. Целият Манчестър е ужасяващ “, съобщи Хорхелина Кардосо в програмата „ LAM “, излъчена от аржентинския канал „ El Trece “ и описа по какъв начин се е стигнало до прекосяването му на „ Олд Трафорд “.

„ Живеехме в Мадрид и Анхел играеше за най-хубавия тим в света, който е Реал Мадрид. Беше неповторимо - съвършено време, страхотна храна... и внезапно се появи предлагането от Манчестър. „ Няма метод. Ще си живееш там самичък “, споделих на Анхел. А той ми отговори: „ Ако ти заплащат двойно... няма ли да тръгнеш с мен? “.„ Офертата на Манчестър Юнайтед е доста добра. Те пристигнаха при нас и споделиха, че ще заплащат двойно на Анхел “, добави Хорхелина, обяснявайки по какъв начин в последна сметка е било признато предлагането от Манчестър Юнайтед - поради парите.

„ Преди този трансфер да стане факт, аз посетих своята другарка Джанина Марадона, която живее в Манчестър. Тя сподели на Анхел: „ Може да те купят от всяка страна, само че не и от Англия “. Година по-късно отидохме в Англия. Мамка му “, беше почтена тя.

„ Нищо не ми хареса. Хората са бели, спретнати, странни... Ходят, а ти не знаеш дали ще те убият или какво. Храната е отвратителна, порцелановите дами... “, прибавя аржентинката.
Хорхелина Кардосо изясни, че в тези тежки месеци в Англия връзката й с Ди Мария е станала още по-здрава. „ Когато ни се случат неприятни неща, ние се сплотяваме “. Не му споделих „ Ти си отговорен, че сме в Манчестър “. Казах му „ обич, желая да се самоубия... два следобяд е, а наподобява като нощ “. И той ми отговори „ извънредно е, само че не се притеснявай, ще успеем “, написа Телеграф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР