безспорно има огромен талант. Ето защо никак не е чудно,

...
безспорно има огромен талант. Ето защо никак не е чудно,
Коментари Харесай

5 топ роли на носителката на Оскар Рене Зелуегър

несъмнено има голям гений. Ето за какво по никакъв начин не е чудно, че получи втори " " за едно от най-иконичните превъплъщения в света на киното – това в облика на актрисата и певица Джуди Гарланд. Лентата споделя за последните шест месеца от живота на надарената американка, в които тя се бори с депресията, тревогата и зависимостта към опиати.

Невероятната на актрисата за най-новата ѝ роля не е изненада за почитателите ѝ. Зелуегър е извecтнa c тoвa, чe e cклoннa дa ce пoдлaгa нa прoмeни зa функциите си. Зa учacтиeтo cи в първитe двa филмa oт пoрeдицaтa " Бриджит Джoунc " да вземем за пример тя кaчвa двa пъти нaд 12 кг. Тoзи път oбaчe тя самата не е тoлкoвa крaйнa в трaнcфoрмaциятa на външния си тип, прoмянaтa ce дължи eдинcтвeнo нa тoп oт Хoливуд. 

" Късметлията " (2005)

Носителите на " Оскар " Ръсел Кроу и Рене Зелуегър разказват необикновената същинска история на занемарен боксьор, който получава втори късмет и съумява да стане международен първенец. На режисьорския стол е Рон Хауърд ( " Красив разум " ), който за следващ път прави необикновен тандем с Кроу. Но несъмнено най-пленителният персонаж е този на брачната половинка на боксьора, която съумява да го поддържа с религия и обич в дългата и сложна борба към върха по време на Голямата меланхолия.



И още...  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР