Безспорно една от най-коментираните и колоритни участнички в новия сезон

...
Безспорно една от най-коментираните и колоритни участнички в новия сезон
Коментари Харесай

Психологът Христиана напуснала работата си заради Ергенът

Безспорно една от най-коментираните и колоритни участнички в новия сезон на " Ергенът " е Христиана от Кюстендил.

Още с появяването си в риалити шоуто тя не остави феновете равнодушни, някои, от които я разкритикуваха, че държанието й не кореспондира с специалността, която практикува, а точно детски психолог. Основната тематика, която беше дискутирана, както сред останалите девойки, по този начин и в обществените мрежи, беше повечкото алкохол, който тя изпи още първата вечер и разправиите, в които влезе с други участнички. Според мнозина подобен човек не трябва да работи с деца. 

Това принуди Христиана да напише пост във фейсбук групата на родния си град Кюстендил, в който да обясни, че поради присъединяване си в " Ергенът " тя е прекратила професионалните си задължения към учениците, с които работи.

" Много се чудех дали да напиша нещо, дали дължа пояснение на някого, само че взех решение, че ще напиша няколко реда. Мили съграждани, това е просто едно шоу, гледайте го, нещата не наподобяват постоянно по този начин, както ги демонстрират. Не РАБОТЯ с ДЕЦА, не работя доста преди предаването като ПСИХОЛОГ, всичко е провокация. Благодаря Ви, прекрасен ден от мен ", написа в групата " Аз съм от Кюстендил " Христиана.

Думите на русокоската провокираха както позитивни, по този начин и негативни мнения. Не дребна част от съгражданите й не харесват държанието й и даже признават, че се срамят, че живеят в едно и също обитаемо място с нея. Други обаче споделят, че им подхожда нейната искреност и че не се преструва на такава, каквато не е, единствено тъй като взе участие в риалити шоу и я снимат с камери.
 Текстът, който Христина разгласява
Текстът, който Христина публикува
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР