Безспорно е важно да обичаме фигурата си такава, каквато е,

...
Безспорно е важно да обичаме фигурата си такава, каквато е,
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи как да направите силуета си по-издължен

Безспорно е значимо да обичаме фигурата си такава, каквато е, без значение от формата и височината. Но с няколко лесни стайлинг трика всяко момиче може издължи силуета си и да сътвори илюзията за по-дълги крайници, към която се стремят даже и най-високите от нас.

Благодарение на настоящия тренд с блузи и рокли, набрани в талията, незабавно я подчертаваме като по този метод сътворяваме чувството за по-слаб и продълговат контур, защото е най-слабата точка на тялото ни. Комбинираме ги с ниски токчета, които внимателно прибавят по някой сантиметър към височината ни. Ако се спрем на блуза с такава кройка, наложително избираме с висока талия и с дължина до глезена.
               
on Aug 14, 2019 at 5:17pm PDT

Много подобаващи са и макси панталоните с висока талия, тъй като прикриват някои недостатъци на фигурата, а и под тях можем да скрием високи токчета, с които краката ни да наподобяват безкрайни. В по-топлите дни ги носим с тениски, а за есента подготвяме тънки oversize пуловери.
               
on Mar 16, 2020 at 10:51am PDT

За връхни облекла избираме дългите кройки – тренчове за есента и палта с дължина до глезена за зимата. Съветваме ви да пробвате и монохромния тренд, избирайки дълга рокля и тренч в еднакъв цвят, които в композиция с боти на междинен ток безспорно ще издължат силуета ви. А в случай че се чудите какви аксесоари да добавите, разгледайте нежните от създателите в платформата на, които придават на всеки аутфит.

 



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР