Безработният треньор по футбол Георги Иванов – Гонзо се е

...
Безработният треньор по футбол Георги Иванов – Гонзо се е
Коментари Харесай

Жената на Гонзо с ултиматум: Край с бръмчалките и алкохола!

Безработният треньор по футбол Георги Иванов – Гонзо се е кротнал при жена си Мариета в София, откакто бе натирен от „ Черно море”. Съпругата взела нещата в свои ръце, откакто научила, че една от аргументите за уволнението му била прекомерната приложимост на алкохол.

Във Варна Гонзо го беше блъснал на живот, което му се отрази и на треньорската работа. След като го освободиха, огромният някогашен нападател на „ Левски” се прибра в София при фамилията си. Мариета, която години наред му прощаваше изневерите с елитни бръмчалки като Цеци Красимирова, в този момент блъснала по масата. И декларирала, че към този момент й пристигнало до гуша от изцепките на мъжа й. След конското 41-годишният Гонзо си подвил опашката и се заклел, че най-накрая ще влезе в правия път. Поел също и ангажимент да ограничи алкохола.

Докато чака предложения, Георги Иванов не се отделя от Мариета и сина си Александър, който към този момент навърши 18-години. През последния уикенд Гонзо и жена му бяха видяни в един от столичните нощни клубове, в компанията на някогашните футболисти Георги Пеев и Захари Сираков. На тяхната маса беше и волейболният национал Теодор Салпаров с гаджето си Ралица Паскалева. Цялата вечер Гонзо спазвал държание и изпил единствено две уискита, настояват очевидци, написа "Уикенд ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР