Безпрецедентната извънгаранционна и безплатна поддръкжа на информационните системи на 50

...
Безпрецедентната извънгаранционна и безплатна поддръкжа на информационните системи на 50
Коментари Харесай

Експертът Марио Евстатиев: Пътническата информация в тролейбусите е пример за качествената работа на екипа ми

Безпрецедентната извънгаранционна и безвъзмездна поддръкжа на осведомителните системи на 50 тролейбуса " Шкода ", доставени през 2014 година е един от основните триумфи, с който се похвали в формалната си страница в обществената мрежа специалистът Марио Евстатиев.

" По мое предложение, направено при започване на 2020 година, всички тролейбуси, оборудвани със система BUSTEC, без значение от това дали системата им е в гаранция или не, са в обсега на гратис извънгаранционно поддържане. Това стана факт откакто организирах дейни диалози с управлението на чешката компания - производител на осведомителната система и поемайки директно уговорката, с моя екип ИБИС техници - София да правим тази поддръжка. " написа в страницата си Евстатиев. 

За NOVINI.bg, той осведоми, че тази поддръжка продължава да е в ход и към този момент са контрактувани нови траншове с безвъзмездни елементи, с които да се обезпечат над 150 транспортни средства, оборудвани с пътническа осведомителна система на същия прозводител. Евстатиев и екипът му насочиха и покана към новия кмет Васил Терзиев да се запознае с тяхната работа и да обсъдят значими въпроси, свързани с качеството и достъпността на пътническата информация в публичния превоз.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР