Безплатен семинар в Endava University разкрива шест тактикиС верния тактически

...
Безплатен семинар в Endava University разкрива шест тактикиС верния тактически
Коментари Харесай

Как се пише качествен код при работа под стрес

Безплатен семинар в Endava University разкрива шест тактики

„ С правилния тактически метод можем да повишим успеваемостта и да минимизираме риска даже в напрегнати обстановки ”, споделя Оуен Уудс, основен шеф „ Технологии ” в Еndava (снимка: Endava)

Шест тактики за опазване на качеството на софтуерния код, когато се работи в условия на стрес, ще показа в София един от водещите софтуерни архитекти в света и основен шеф „ Технологии ” в компанията Endava – Оуен Уудс.

Семинарът ще се организира на 29 юли от 19.00 часа в Endava University и е ориентиран към необятен кръг от експерти в ИТ сферата – софтуерни инженери, тест инженери, мениджъри на планове, водачи на екипи и други, оповестиха уредниците.

„ За хората в нашия отрасъл се случва доста постоянно да работят под стрес, като са сложени пред провокациите на сгъстени крайни периоди и характерни бизнес условия. Това може да докара до взаимни отстъпки с качеството на кода, които след това се оказват проблем ”, разясни Оуен Уудс.

„ С правилния тактически метод обаче можем да повишим успеваемостта и да минимизираме риска даже в напрегнати обстановки. Точно това желая да покажа на ИТ общността в София ”, добави той.

Шестте тактики на Оуен Уудс ще предложат на експертите сложен метод, който включва оценка на дълготрайната стойност на техническите решения, потреблението на автоматизация в процесите и опазване на фокуса върху успеваемостта. По време на семинара (с безвъзмездна регистрация) ще бъдат показани съответни образци, а участниците ще имат опция да зададат и своите въпроси.

Оуен Уудс има над 20 години опит в създаването на сложни софтуерни решения, предопределени главно за финансовия бранш. Той е един от водещите специалисти в региона на софтуерната архитектура в света, а от 2015 година е основен шеф „ Технологии ” в Endava.

Книгата „ Software Systems Architecture ” на Оуен Уудс е определяна като една от най-хубавите в региона. През 2018 година той бе отличен с премията „ Linda N. Northrup Award for Software Architecture ” на Carnegie Mellon University.

Семинарът в Endava University е отворен за необятен кръг от експерти в ИТ сферата (снимка: Endava)

Семинарът „ Шест тактики за първокласен код при работа под стрес ” е част от плана Endava University, който интернационалната компания за ИТ услуги Endava започва в София през април тази година. Центърът предага безвъзмездни отворени събития за българските ИТ експерти и вътрешни образования на чиновници, като част от платформата за шерване на познание, която организацията развива на световно равнище.

В Endava University в София ще се организират към 60 профилирани образования годишно, като част от тях ще бъдат отворени за необятната аудитория. Капацитетът на центъра е над 100 индивида, с многофункционални зали с цялостно техническо съоръжение и опция за непосредствено онлайн лъчение на семинарите. Амбицията на компанията е да притегля лектори със мощна експертиза в разнообразни области.

Участието в семинара на Оуен Уудс е гратис, като е належащо авансово записване, защото местата са лимитирани. Желаещите могат да заявят присъединяване, като попълнят регистрационната форма, прецизираха уредниците.

Еndava доставя софтуерни услуги от ново потомство, които оказват помощ на клиенти от разнообразни сфери, включително финанси, търговия, логистика и опазване на здравето, да осъществят бърза еволюция на бизнеса. Компанията разполага с мрежа oт офиси в Европа и Северна Америка, както и с развойни центрове в 9 страни, измежду които и България. Във компанията работят над 5500 експерти.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР