Безплатен достъп ще имат зрителите за важния мач между България

...
Безплатен достъп ще имат зрителите за важния мач между България
Коментари Харесай

Вход свободен за мача България - Южна Африка за Купа Дейвис

Безплатен достъп ще имат феновете за значимия мач сред България и Република Южна Африка от Световна група II на шампионата за Купа " Дейвис " в София, реши Българската федерация по тенис. Двубоят от третото равнище на международното отборно състезание за мъже ще се организира в Българския народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина на 16-17 септември, като почитателите ще влизат при свободен вход на централния корт.

Във всеки от двата спортни дни мачовете ще стартират в 13:00 ч. В петък ще се изиграят откриващите две срещи на сингъл, а в събота - тази на двойки и ответните два дуела поединично. Всички срещи ще бъдат излъчени онлайн по телевизия b1b.box - най-новия български състезателен канал, предаван в мрежите на най-големите кабелни и сателитни оператори в страната.

Българският народен тим се събира на лагер в БНТЦ на 12 септември (понеделник). В състава на капитана Валентин Димов бяха включени Димитър Кузманов (№159 в международната ранглиста), Александър Лазаров (№394), Александър Донски (№578) и Пьотр Нестеров (№870). С тях ще се приготвят също Габриел Донев (№895) и младите гении Янаки Милев (18 г.), Илиян Радулов (17 г.) и Адриано Дженев (16 г.).

Тимът на РЮА се чака да дойде в София в понеделник. Капитан на южноафриканците е някогашният №5 в света на двойки и №19 на сингъл Кристо ван Ренсбург. Първа ракета в състава на гостите ще бъде Филип Хенинг (№1292 в ранглистата), а останалите трима декларирани тенисисти нямат класиране на сингъл - Ричард Тонгоана, Лейтън Кронйе и Рейвън Клаасен (№73 на двойки).

Победителят в мача сред България и Южна Африка ще се класира за плейофите за влизане в Световна група I през 2023 година Загубилият ще играе плейоф за Световна група II идната пролет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР