Безмозъчният моторист от южното ни Черноморие, който стана известен в

...
Безмозъчният моторист от южното ни Черноморие, който стана известен в
Коментари Харесай

Мотористът, който взе Несебър - Бургас за 13 минути с 350 км/ч, си го получи! 3 години престъпници ще му се изреждат в килията

Безмозъчният моторист от южното ни Черноморие, който стана прочут в последните часове с простотията си, рискувайки освен своя живот, само че и този на доста други хора, е напът да си получи заслуженото.

27-годишният лидер на МПС взе дистанцията сред Несебър и Бургас за 13 минути и се похвали в интернет, че е карал с към 350 км. в час. От своята нелепост той самичък се направи обвинен, защото в тази права оптимално допустимата скорост е 80 км. в час.

Прокуратурата незабавно се задейства и се оказа, че това е водач, който има голям брой прегрешения на пътя. Той има издадени фишове на погрешно паркиране, неработещи светлини, превишена скорост и какво ли още не.

Само простак обаче може да се хвали, че е нарушил закона и му се е разминало. Очевидно този млад мъж е освен простак, само че и е с жадност за популярност. Явно е подготвен на всичко, с цел да стане прочут.

Е, в този момент ще стане прочут, само че в пандиза в Бургас. Там ще има опция да се „ порадва “ на любовта на локалните нарушители от ромски генезис, а и освен. Мотористът е изправен пред сериозната заплаха да прекара идващите 3 години зад решетките.

Във видеото, което той самичък показа, се разминава на косъм с няколко леки коли, а и един път с рейс. Без малко да избие маса хора, с цел да се направи на забавен и да стане прочут. На това му се вика невежа, смятащ се за нещо, а е в действителност кръгла нула. Затворът ще е добър урок за него!

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР