Безкрайно удивителен и щастлив е моментът, в който намерите привидно

...
Безкрайно удивителен и щастлив е моментът, в който намерите привидно
Коментари Харесай

Невероятни истории за хора, които намират отдавна изгубени вещи

Безкрайно изумителен и благополучен е моментът, в който намерите видимо окончателно изгубена обичана или скъпа движимост. Като си припомните по какъв начин сте търсили безнадеждно из джобове, чекмеджета, под мебелите и под дърво и камък и най-после сте се примирили за загубата и изведнъж…Съвсем в непредвиден миг и на необичайно място, изгубеното се появява! Вижте тези 12 невероятни истории за хора, които намират изгубеното си.

В мрежите и на въдиците на риболовците се хваща какво ли не…Но ето на един риболовец се случило след десетина години да улови от дълго време изгубения си портфейл с пари. Неочакван „ воден ” пестелив влог.

Един човек безрезултатно си търсел ключовете. След време ги разкрил на извънредно, само че разумно място. Неговият дребен наследник ги бил поставил на своя дребен автомобил.

Едно семейство дълго време не можело да разбере по какъв начин е липсващ 6-ти том от обичаната им поредност. След известно време мистерията била разкрита. Един техен посетител забелязал, че 9-ти том наподобява друго, обърнал го и разбрали какво се било случило: Книгата в никакъв случай не се била губила, просто била обърната и считана за различен номер.

Един човек, до момента в който се разхождал из наследената от дядо му овощна градина, разкрил къде преди десетилетия неговия дядо бил изгубил кънките си за лед. Бил ги закачил на дървото и се сраснали с него.

Очилата, изгубени от един автомонтьор, били открити две години по-късно при идващия ремонт на автомобила, в който ги бил не запомнил.

Децата си играят на необикновени места, по тази причина и постоянно губят играчките си. Ето тази колекция  била изгубена за няколко години, до момента в който не отворили за ремонт пианото.

За няколко месеца тази халка била в неопределеност. Премествайки монитора, притежателят й си я намерил.

Още една изгубена халка била открита измежду време, само че на по-необичайно място. Човекът свалил брачната си халка с цел да не я изгуби в градината, а тъкмо това се случило.

Тя паднала от джоба му и след време през нея поникнал морков. Вадейки зеленчука, индивидът с учудване и наслада разкрил изгубената си халка.

И трета невероятна история с изгубена брачна халка. Тя била открита на плаж от търсачка на съкровища. Халката била надписана и тя решила да я върне на притежателя й.

През 1986г. един човек си купил билет за концерт на Принс, само че го изгубил и не могъл да отиде. След 29 години той го намерил в една книга. Кой знае, може този необработен билет да коства скъпо един ден.

Жена изгубила обичаната си обеца, когато със фамилията си били на пътешестване отвън страната. Нямало никаква вяра да бъде открита, само че след година я открива забита в обувките на сина си.

Мъжете не обичат доста да носят вратовръзки, само че въпреки всичко един мъж съжалявал, че се е изгубила тъкмо обичаната му вратовръзка. Всъщност тя не се оказала изгубена. Неговата брачна половинка я била взела и поставила зад витрината в учебната библиотека, тъй като отлично пасвала за атрибут.

Хората губят какво ли не…Сред най-губените движимости са ключове, чадъри, портфейли и бижута. Но в действителност, предметите не се губят, те са някъде там – скрити или открити от различен. А щом ги има, значи постоянно има възможност да бъдат открити, в случай че имаме шанс и проявим самообладание.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР