Бездомник с голямо сърце от Глазгоу трогна социалните мрежи с

...
Бездомник с голямо сърце от Глазгоу трогна социалните мрежи с
Коментари Харесай

Ще се хванете за главата, когато разберете какво е направил този бездомник от Глазгоу

Бездомник с огромно сърце от Глазгоу трогна обществените мрежи с благородна постъпка. В продължение на часове Джеймс Макгоуъл стоял под дъжда до оставена на паркинг отворена кола, с цел да я пази от крадци, написа Sun, представен от " Дарик ".

Мъжът забелязал, че предният прозорец на возилото е бил пропуснат отворен, а на седалката имало отворена чанта с портфейл. Решил да стои до автомобила и да го пази от крадци.

Изчакал под дъжда два часа, след което решил да бръкне в чантата, с цел да потърси контакти с водача. Не намерил такива и взел решението да отнесе чантата до рецепцията на близкия хотел. Помолил да бъде извикана полиция.

Оказало се, че притежатели на колата е младо семейство. Връщайки се назад, те с изненада открили, че към автомобила им има служители на реда. Те им върнали чантата, в която фамилията разкрило непокътнатия портфейл с пари. Собственикът на колата решил да показа за невероятния жест на бездомника в обществените мрежи.

„ Този човек е безприютен и подвластен от алкохола, само че е безспорен благородник “, показа изуменият мъж. Той разгласява фотоси на бездомника и на брачната половинка си, която го прегръща от признателност.

Историята се популяризира бързо в обществените мрежи, а хора от всички краища на света не пестяха суперлативи за благородната постъпка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР