Бездомни кучета нахапаха доайена на благоевградските фоторепортери Давид Гемеджийски. Нападението

...
Бездомни кучета нахапаха доайена на благоевградските фоторепортери Давид Гемеджийски. Нападението
Коментари Харесай

Бездомни кучета нападнаха известен фотограф

Бездомни кучета нахапаха доайена на благоевградските фоторепортери Давид Гемеджийски. Нападението стана през вчерашния ден към 10 ч. в кв. „ Запад” в Благоевград. Ето какво описа потърпевшият от кучешката експанзия: „ Както всекидневно, бях тръгнал да направя утринната си разходка. Наближавах супермаркета, когато видях отсреща си три кучета, които започнаха да лаят и се нахвърлиха върху мен. Ухапаха ме по крайници, панталонът ми е раздран, потече кръв”.

Наблизо имало служащи и минувачи, само че никой не реагирал и не се притекъл на помощ на възрастния човек. „ Бездомните кучета би трябвало да се евтаназират или да се прибират в приюти. В нито една просперираща европейска страна няма да видите кучета по улиците”, съобщи пред struma.bg Давид Гемеджийски, който също има куче, само че го гледа в двора на къщата си в кв. „ Грамада “.

Това е следващият случай на потърпевш благоевградчанин вследствие на експанзия от безстопанствени кучета. Припомняме, че учителката по немски в Езиковата гимназия Вера Кацарска също беше грубо нахапана от бездомно куче в парк Бачиново и заведе дело против общината за породени вреди, което завоюва на първа инстанция, само че оспорва размера на присъденото обезщетение пред Окръжен съд. Проблемът с безстопанствените кучета тревожи обществеността от доста години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР