Без значение дали сме във връзка или търсим своята половинка,

...
Без значение дали сме във връзка или търсим своята половинка,
Коментари Харесай

Това са магическите камъни, които привличат любовта и романтиката

Без значение дали сме във връзка или търсим своята половинка, постоянно се надяваме на шанс. Понякога единствено да се надяваш не е задоволително. Нужни са и някои дребни енергийни източници, които да ни оказват помощ да запазим позитивните трептения край себе си.

Някои и кристали са подобаващи за тази цел, а хубавото е, че можем да си ги закупим елементарно. Вижте кои 4 камъка спомагат за привличане на и романтиката.

Розов кварц за безусловна обич

Няма по какъв начин да не споменем розовия кварц, защото той е най-популярният камък за привличане на любовта. Още преди хилядолетия, той бива наименуван камъкът на сърцето. Ако го носите покрай сърцето, като на наниз, висулка на колие, за розовия кварц се счита, че може да задейства сърдечната чакра, насърчавайки към себе си, като по този метод притегля външна обич към нас.
свързани новини3762на 02.09.20216731на 22.03.2021
Вероятно би трябвало да обичате себе си повече или пък желаете да излекувате любовна тъга, а евентуално търсите сродната си душа.

Смята се, че неговата мощ е още по-голяма, в случай че до момента в който е в ръката ни или го носим си повтаряме “Привличам в живота си, животът ми изобилства от обич. Аз съм магнит за любовта. “

Зелен авантюрин за повече пристрастеност и романтика

Това е един извънреден камък, който има силата да притегля триумфа в редица области на живота, в това число. Хубавото е, че можем да използваме силата му, с цел да помогнем на връзката ни да узрее, да продължим си с колегата, да сме пламенни и по този начин искащи се в спалнята.

С негова помощ можем да преминем по-леко през сложните обстановки, през които минава всяка двойка.

Аметист

Той има величествени, успокояващи нюанси на лилаво, което го прави мощен камък за поддържане на самочувствието. Има вярвания, че е хубаво да го декорираме вкъщи, когато доверието и връзката ни с колегата се разклатят.

Аметистът също като останалите може да се носи и под формата на украшение. Той е нашият камък на изцелението, когато прекосяваме през любовна разлъка. Той ни оказва помощ да обичаме себе си, тъй като в случай че не обичаме надълбоко личността си, по какъв начин да чакаме някой различен да ни обича.

Чудесен камък с доста позитивна сила за позитивна смяна в любовен проект, споделя ни " Аз, дамата ".

Розов топаз, с цел да намерите своята сродна душа

Той е считан за първокласен камък, за който се счита, че покачва персоналната ни изисканост, само че и ни оказва помощ да я притеглим в живота си, както и благосъстояние. Някои западни специалисти по кристалите считат, че неговата сила пораства или понижава в унисон с лунния цикъл.

Розовият топаз може да ни помогне да намерим същинската обич, която няма да е мимолетна или да изчезне със промяната на сезоните. Това е камъкът за тези, които се усещат осъзнати и зрели да влагат в основаването на стойностна любовна връзка, предпазвайки ги от несъответствуващи сътрудници.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР