Без съмнение е вкусен, а в умерени количества е дори

...
Без съмнение е вкусен, а в умерени количества е дори
Коментари Харесай

Кой шоколад да похапваш според зодията си?

Без подозрение е апетитен, а в умерени количества е даже потребен, а също по този начин оказва помощ и за повишението на равнищата на серотонин - хормона на щастието. Едва ли ви трябват още аргументи, с цел да заобичате това сладко прелъщение - шоколада. Но тъкмо какъв шоколад предпочитате, зависи в не дребна степен и от вашата зодия. Убедете се сами!
БЛИЗНАЦИ
Без значение дали си признавате или не, обичате да има малко фалшификация в живота ви. Чили шоколада ще отстрани всичките ненужни мисли в главата ви. Хапни си и няма да има нещо, което да ви обезпокои.
СТРЕЛЕЦ
Шоколадовите цветни бонбони просто крещят за вас. Освен че са комфортни при пътешестване, те са и толкоз обществени. Тези шоколадови бонбони сплотяват!
РИБИ
Невероятно сладки и леко деликатни с нотка на изтънченост, кокосовите бонбони са най-подходящите за вас. Хем ще покачат вашата сантиментална страна, хем ще ви дадат сила, с цел да може да оцелеете в този безреден свят.
РАК
Навън е студено...така че се насладете с чаша парещ шоколад, може да добавите и бита сметана. Една-две глътки и ще затоплите сърцето си - ето едно съвършено начало на дългия динамичен ден!
ТЕЛЕЦ
Вероятно обожавате брауни тъкмо толкоз, колкото и ние. Вие сте малко комплицирани персони, какъвто е и този сладкиш - известна нотка на мъка, последвана от брилянтен шоколадов усет. Да, звучи тъкмо!
ДЕВА
 Защо да ядем шоколад на закуска Защо да ядем шоколад на закуска
Ако сте изключили шоколада от менюто си, губите доста. От антични времена шоколадът се употребява за лекуване на доста здравословни проблем...
Понеже обичате простичките неща, за това се придържайте към класиката. Едва ли ще опитате шоколада с чили...но черния шоколад е идеалният избор за вас!
ВОДОЛЕЙ
Шоколад със стафиди и ядки не звучи чак толкоз обичано, само че е потвърдено, че е супер. Нито ви пука какво мислят хората, нито пък и би трябвало. Точно като този специфичен шоколад!
ВЕЗНИ
Всичко, от което се нуждаете е една голяма кутия с най-различни шоколади. Понякога животът ви е непредсказуем и също така обичате разнообразието.
 Свойството на шоколада, за което даже не подозирате Свойството на шоколада, за което даже не подозирате
Учени разкриха свойство на шоколада, за което даже не подозирате. Те са стигнали до извода, че какаовото прелъщение може да има положите...
ОВЕН
Както млечния шоколад, по този начин и вашия живот е цялостен с наслада и неспокойствие. Сладкия усет е отражението на вашата оптимистична и рискова персона.
СКОРПИОН
Ние считаме, че с едно малцово уиски, което е обичаното ви пиво, тъмния шоколад е най-подходящия. Оставете двата богати усета да обхванат напълно мистериозният ви темперамент.
ЛЪВ
 Направете си домакински шоколад за 10 минути Направете си домакински шоколад за 10 минути
Домашният шоколад е най-хубавото лакомство за деца и възрастни. Трябват ви не повече от 10 минути, с цел да се сдобиете на драго сърце и ене...
Безспорно за вас е най-вкусния шоколадов десерт - шоколадовото масло с ядливо злато. Но даже и да ви кажат, да намалите потреблението - не го слушайте!
КОЗИРОГ
Трябва постоянно да се фокусирате, върху реализиране на задачите. Поради тази причина посолете шоколада си...с малко сол! Да, вярно прочетохте. Това е елементарна, само че изискана рецепта - нотката сол ще усъвършенства усета на шоколада!
И най-после нещо значимо - в никакъв случай не оставяйте шоколада в хладилника!
Причината? Сладкия артикул загрубява и губи от вкусовите си качества. Най-подходящо място за съхраняването на шоколад е на хладно, изсъхнало и мрачно. Но в случай че държите да е в хладилника въпреки всичко, най-малко първо го сложете в железна кутия с похлупак. Преди консумация е добре да го оставите на стайна температура за няколко минути.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР