Без промяна остава състоянието на пострадалите при вчерашния взрив на

...
Без промяна остава състоянието на пострадалите при вчерашния взрив на
Коментари Харесай

Продължава разследването на взрива в цех за биогаз

Без смяна остава положението на потърпевшите при вчерашния гърмеж на реактор в завод за произвеждане на биогаз в ямболското село Симеоново. Ранените служащи остават под лекарско наблюдаване.

Ямбол

Те са настанени в реанимация и хирургията на ямболската болница. В момента на детонацията в реактора е имало над 1000 кубични метра биотор. Според притежателя на цеха става дума за техническа повреда поради автоматизирания режим на работа на оборудването.

Опасност за популацията в село Симеоново след случая няма. Продължава и досъдебното произвеждане по случая.
Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Те са се занимавали с производството на газ от биопродукти и най-вероятно е неспазване на правила или някаква индустриална повреда.Собственик на завод за биогаз: Човешка неточност не може да бъде, тъй като нашата интервенция е единствено да зареждаме реактора. Всичко вътре си става автоматизирано.  Трима служащи пострадаха при случай в завод за произвеждане на биогаз Трима служащи пострадаха при случай в завод за произвеждане на биогаз
Трима души са ранени при детонация в завод за обработка на тор и произвеждане на биогаз - метан в ямболското село Симеоново.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР