БЕЗ КАЛНИ ПОТОЦИ ОТ РОПОТ И ГРАД ОТ СЛОВЕСНА АТАКА! 

...
БЕЗ КАЛНИ ПОТОЦИ ОТ РОПОТ И ГРАД ОТ СЛОВЕСНА АТАКА! 
Коментари Харесай

Q-Пейкин и Цуни-Гунчева: културни сме, не като Джони и Амбър

БЕЗ КАЛНИ ПОТОЦИ ОТ РОПОТ И ГРАД ОТ СЛОВЕСНА АТАКА! 
Хубавата Елена Цуни-Гунчева си потегли от " Възраждане " поради партийната цензура и егото на водача Россинант Q-Пейкин. Казармената дисциплинираност в партията безусловно ѝ подрязала крилете и тя не можела да разгърне високоточковия си капацитет. 
" Това е истината за нашата разлъка и ще отчайвам феновете на жълто-кафяво долни дрехи - споделя Гунчева. - Всичко стана културно, ние сме висша цивилизация и антична просвета, не сме примитивни простаци като Джони Деп и Амбър Хърд, които си развяваха пред целия свят нааканите чаршафи, извинете ме за неприятния израз и тъжната истина. Американците са млада нация, историческо кърмаче. Когато ние сме връзвали мартеници, те още не са били открити. Затова са такива варвари и толкоз се излагат, когато да вземем за пример звезди се развеждат " - направи особено придвижване с устните си интелигентната хубавица и антична българка. 
Цуни-Гунчева показа по какъв начин ще се споделя новият ѝ политически план. Той ще носи името  " Български Ренесанс ". 
" Спрях се на това име, защото не съм изоставила концепциите на " Възраждане ", а пък ренесансът е тип възобновление. Аз съм ренесансов вид жена, това също за съжаление не можах да го покажа добре поради партийната цензура. Повтарям: аз не изоставих концепциите на " Възраждане ", само че егото на водача се оказа по-голямо от концепциите, учтиво казано " - цупи устни и върти ренесансови муцунки разкошницата. 
 Mona with red lipstic moderna Lisa folowe trends >8))))) | Mona lisa parody, Mona lisa smile, Mona lisa
Джукондата.
***
ЗА КРАДЕЦ НЕ СТАВАШ, ЛЕНЧЕ ЛЕ!


Россинант Q-Пейкин.
***
След като екс-възрожденката Цуни-Гунчева изложи в детайли претекстовете за развода си с " Възраждане ", Россинант Q-Пейкин също изложи своята позиция за разлъката, като показа с нас някои потресаващи детайлности, които не е разкривал на никое място другаде. Цуни-Гунчева в действителност пречела на ромската интеграция във " Възраждане ", призна Q-Пейкин с най-внимателни изрази.
" Тя като пловдивски благородник не можеше да одобри, че и ромите могат да станат хора с наша помощ - клати глава Россинант. - Тя ги смята за дефинитивно непълноценни, един тип единствено заемат витално пространство. Това също бе сериозна причина за раздялата ни. Аз желаех да употребявам някои отрицателни стандарти за етноса в наша, славяноболгарска изгода. Исках да притеглим професионални крадци от тяхната общественост на наша страна, да ги вербуваме и да ги принудим да откраднат историята ни от Северна Македония. Да откраднеш от крадеца не е грях. Но Цуни-Гунчева непрестанно саботираше тази наша самодейност и направи всичко допустимо да я провали. Не желая да разгадавам по какъв начин ставаше това, единствено ще кажа, че за нея тези същества представляваха нещо като черните плебеи на Клеопатра. Не ме карайте да прецизирам, не желая да бъда пошъл, няма да падаме на равнището на Джони Деп и Амбър Хърд " - тъжно артикулира Q-Пейкин. 
***
" Не одобрявам такива неща - нацупи устни и по тая тематика невероятницата Цуни-Гунчева. - Кражби, шмекерлъци, цигански номера, това не е почтено, българите и русите в никакъв случай не са били крадци. Аз да не съм Елена Поптодорова, с опрощение! " - извини се Хубавата Елена. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР