Без какво не излиза навън Виктория Бекъм? Въпреки че държи

...
Без какво не излиза навън Виктория Бекъм? Въпреки че държи
Коментари Харесай

С какво не се разделя Виктория Бекъм?

Без какво не излиза на открито Виктория Бекъм? Въпреки че държи извънредно доста на своя външен тип и стила си, дизайнерката може да не помни някои гримове или аксесоари, само че не и специфичните кристали, които ѝ носят шанс. Това разкри тя във свое видео, оповестено в Instagram.

„ Едно от нещата, които обичам, са тези дребни кристали, които държа в малко пакетче. Те са толкоз дребни и тънки, че мога да ги сложа за декорация на цветята из къщата. Те притеглят позитивната сила “ разкрива Пош Спайс в клипа.

Съпругата на Дейвид Бекъм добавя, че постоянно носи една част от кристалчетата в дамската си чанта, тъй като техният заряд я кара да се усеща по-добре.

Според Ейми Карълтън, експерт по естествени камъни, носенето на избран тип камъни, както прави дизайнерката, има своите преимущества. „ Те подкрепят функционалностите на тялото. Освен това хората могат да медитират, като ги наредят към себе си “, споделя още тя и прецизира, че камъчетата поддържат салдото на организма.

Специалистът разяснява пред списание „ Hello “, че дребни кристали като тези, с които Виктория Бекъм не се разделя, би трябвало да се държат покрай тялото, за предпочитане до кожата. Те излъчват избрани трептения, само че колкото по-малки са, толкоз по-слаби са и вълните.

Бившата спайска нееднократно е разказвала в изявленията по какъв метод се оправя със напрежението в всекидневието. Освен посредством кристалите, които я зареждат с сила, тя съумява да се отърве от насъбраното напрежение като се разхожда измежду природата в своето имение или отива на спа.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР